Smisveld 32 A - 3832 Ulbeek
Tel.: 012 77 96 95
Blijf tijdens uw laatste fase persoonlijk ondersteund in uw eigen vertrouwde omgeving.

Uw algemeen welzijn staat centraal bij mijn palliatieve zorg.

U heeft te horen gekregen dat u terminaal bent of één van uw naasten is ongeneeslijk ziek. Kies dan voor mijn palliatieve zorg. Zo bent u zeker van een totale behandeling in uw eigen, meest vertrouwde omgeving.

Complete ondersteuning voor patiënt en familie 

In overleg met uw arts en andere zorgverstrekkers, bestrijd ik zo veel mogelijk uw pijn. Ik sta in voor een zorgvuldige symptoomcontrole en luister aandachtig naar uw specifieke noden of verlangens.

Uw palliatieve zorg omgeving Sint-Truiden omvat echter veel meer dan het fysieke. Ik bied u en uw familie ook de nodige mentale begeleiding. Met mijn specialisatie in palliatieve zorgen ben ik de aangewezen persoon om uw pijn te verlichten en te kaderen.

Continu beschikbaar 

Ongetwijfeld gaat er van alles door u heen en wenst u een thuisverpleegkundige waar u dag en nacht op kunt rekenen. Daarom kan u me 24/24 en 7 dagen op 7 bereiken via telefoon of deze website.

Ik kom zo snel mogelijk bij u langs in Sint-Truiden en omstreken en ondersteun u waar nodig. Uw comfort en welbehagen blijft tot op het einde mijn prioriteit.

Contacteer me meteen als u mijn hulp dringend nodig heeft.

Clikc+