Smisveld 32 A - 3832 Ulbeek
Tel.: 012 77 96 95
Kies voor comfortabele zorgen aan huis.

Thuisverpleging Jolien, uw gepaste zorg regio Sint-Truiden.

Zoekt u een thuisverpleegster die u kan helpen met wassen of aankleden? Wenst u zorgvuldige wondzorg aan huis? Of wilt u uw laatste dagen of weken zo comfortabel mogelijk doorbrengen? Reken dan op de aangepaste zorgen van mijn thuisverpleging regio Sint-Truiden.

Wondzorg 

Dankzij mijn opleiding en ervaring kan ik zowel complexe als eenvoudige wonden verzorgen. In samenwerking met uw andere zorgverleners, hou ik uw genezingsproces nauwlettend in de gaten.

Hygiënische zorg 

Afhankelijk van uw behoeften, kom ik tot 3 keer bij u langs voor hygiënische zorgen. Ik verzeker een respectvolle behandeling en maak tijd voor uw persoonlijke verzorging.

Inspuitingen 

U kan me tevens inschakelen voor subcutane, intramusculaire of intraveneuze inspuitingen. Ik ga zorgvuldig te werk en maak het u zo aangenaam mogelijk.

Palliatieve zorgen

Met mijn palliatieve zorgen probeer ik uw pijn tijdens uw laatste moeilijke periode zo veel mogelijk te verlichten. Daarbij bied ik ook uw naasten de nodige ondersteuning.

Algemene zorgen

Met mijn kosteloze algemene zorgen kan u met een gerust hart thuis blijven wonen in de ruime regio Sint-Truiden. Ik zorg voor infusies, bloedafnames, toezicht op medicatie…en garandeer een stipte dienstverlening.

Contact opnemen

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op voor bijkomende informatie over mijn thuisverpleging.

Clikc+